Home

Train de rest va het seizoen gratis mee met de jeugdteams van SC Berlikum!

7 mei 13:30  Dit is een oproep voor alle jonge voetbaltalenten uit Berlikum en omliggende dorpen! Twijfel jij eraan om lid te worden van een voetbalvereniging in de nabije toekomst? Kom dan tot het einde van het seizoen gratis meetrainen bij SC Berlikum! meer »

113x gelezen

Definitief geen KNVB Regiocup voor volwassenen

6 mei 11:00  De KNVB heeft besloten dat de KNVB Regiocup dit seizoen definitief niet meer haalbaar is voor senioren. Nu het kabinet de mogelijke versoepelingen van de coronamaatregelen heeft doorgeschoven van 11 mei naar (op z’n vroegst) 18 mei, blijft er te weinig tijd over voor een toernooi.meer »

117x gelezen

Komende week geen trainingen voor de teams van de Voetbalschool

1 mei 9:45  De meivakantie staat voor de deur en komende woensdag is het ook nog eens Bevrijdingsdag. De redenen dat er is besloten om de trainingen van de teams van de Voetbalschool (JO12 t/m JO7) voor komende week niet door te laten gaan.meer »

114x gelezen

Opbrengst Poiesz Jeugd Sponsor Actie voor SC Berlikum bekend

28 april 20:00  En de opbrengst van de Poiesz Jeugd Sponsor Actie van dit jaar voor SC Berlikum is... € 1.273,00! Een geweldig mooi bedrag voor onze jeugdafdeling waar we natuurlijk ontzettend blij mee zijn! meer »

34x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!