Home

SkeidsSkema tweede seizoenshelft 2021/2022

Gisteren, 27 januari 11:15  Ook dit seizoen worden binnen SC Berlikum spelende leden (senioren, dames en junioren JO19/JO17) ingedeeld om op zaterdagen de jeugdteams (JO15 t/m JO7) te begeleiden tijdens hun wedstrijden. Er zijn een aantal spelende leden die andere taken binnen de vereniging uitvoeren (leider, trainer, bestuurs- of commissielid etc.) en daarom zijn deze leden niet ingedeeld.meer »

192x gelezen

Het vervolg van de competities: we mogen weer!

26 januari 14:00  We mogen eindelijk weer! Na eerder twee afgebroken seizoenen mogen de competities in het amateurvoetbal dankzij een versoepeling van de bestaande coronamaatregelen vanaf vandaag (woensdag 26 januari) worden hervat.meer »

181x gelezen

Wegen SC Berlikum en trainer Gerd Hoekstra scheiden na dit seizoen

20 januari 11:30  Aan de samenwerking tussen SC Berlikum en Gerd Hoekstra komt na afloop van het huidige voetbaljaar een einde. Daarmee zwaait de in Minnertsga woonachtige Gerd na een periode van maar liefst vijf seizoenen af als trainer van SC Berlikum 2.meer »

237x gelezen

Coronamaatregelen binnen de (amateur)sport per 15 januari 2022

17 januari 12:30  Sinds afgelopen zaterdag gelden er nieuwe coronamaatregelen voor de amateursport. Eindelijk kan iedereen weer trainen en onderlinge wedstrijden spelen zonder dat hier tijdsbeperkingen aan zijn gekoppeld. We delen als club zijnde daarnaast de mening dat het voor iedereen opengooien van de sportbeoefening een terechte beslissing is van het nieuwe kabinet. meer »

162x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!