Home

Ook op Sportcomplex De Koekoek wappert de regenboogvlag

16 oktober 9:30  Net als bij veel andere Friese voetbalclubs wappert sinds enkele weken ook bij SC Berlikum de regenboogvlag. Dit hebben wij gedaan en doen wij om te laten zien dat iedereen welkom is bij ons. Je wordt hier geaccepteerd zoals je bent, ongeacht je afkomst, geloof of seksuele geaardheid.meer »

13x gelezen

Selecties SC Berlikum 1, 2, 7x7 en ST BMJ VR30+ komend speelweekend

15 oktober 11:00  De herfstvakantie staat op het punt van beginnen, maar voor SC Berlikum 1 en 2 is er morgen 'gewoon' een regulier programma (beide elftallen spelen thuis)! Daarnaast komt SCB 7x7 morgenmiddag in actie in Anjum en is het vanavond al de beurt aan ST BMJ VR30+ (in Sexbierum wel te verstaan). De selecties van de vier teams zijn hieronder te vinden.meer »

235x gelezen

SC Berlikum deelnemer Rabo ClubSupport: kunnen we op jouw stem rekenen?

14 oktober 11:15  De Rabo ClubSupport is in volle gang en dit jaar is ook SC Berlikum deelnemer van deze actie. Iedereen die bankiert én lid is van Rabobank heeft de stemcode ontvangen en met deze code kun jij stemmen op verenigingen en stichtingen uit de omgeving.meer »

22x gelezen

Een aantal belangrijke geldende spelregels binnen SC Berlikum

13 oktober 16:00  Na een voetbalseizoen waarin vrijwel geen activiteiten hebben plaatsgevonden kunnen wij ons voorstellen dat afspraken die we met elkaar hebben gemaakt ietwat op de achtergrond zijn geraakt. Daarom denken wij dat het goed is een aantal van deze afspraken weer op een rij te zetten, zodat we allemaal weten waar we aan toe zijn. Verenigen doe je samen!meer »

288x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!