Home

Seizoensouverture eindigt voor SC Berlikum in terechte nederlaag

Gisteren, 25 september 22:45  Na drie gespeelde wedstrijden in de bekerverband, waar SC Berlikum weinig potten wist te breken en ‘slechts’ derde werd in een poule met streekgenoten VV Beetgum, VV Foarut en VV Ouwe Syl, stond gisteren de start van de competitie op het programma. De oranjehemden troffen daarbij SC Kootstertille op eigen veld, de ploeg die afgelopen voorjaar via de nacompetitie de weg omhoog naar de 3e Klasse wist te bewandelen. In de aanloop naar de aftrap werd bij de thuisploeg rekening gehouden met een lastige middag, want de formatie van trainer Wibo de Brouwer is nog zoekende naar de vorm en vast patronen in de manier van voetballen. De 2-5 stand in het voordeel van de bezoekers die na afloop van het treffen op het bord stond gaf de krachtsverhoudingen tussen beide teams dan ook goed weer. Kootstertille was beter op elkaar ingespeeld en bijna continu de bovenliggende partij. meer »

160x gelezen

Selecties SC Berlikum 1, 2 3, JO19-1, ST BMJ VR1 en VR30+ komend speelweekend

23 september 10:30  Het weekend staat voor de deur en daarin spelen SC Berlikum 1, 2, 3 en ST BMJ VR1 hun eerste reguliere competitieduel. SCB 1 speelt op de eigen Koekoek tegen SC Kootstertille 1 en SCB 2, 3 en BMJ VR1 buitenshuis tegen respectievelijk VV Rijperkerk 2, VV Sint Jacob 2 en VV Hardegarijp 2. SCB JO19-1 speelt daarnaast thuis tegen SC Leovardia JO19-2 en vanavond is het eerst de beurt aan BMJ VR30+, dat in Beetgum voor het eerst dit seizoen 'los' mag. De selecties van de zes teams zijn hieronder te vinden.meer »

255x gelezen

Update vanuit het bestuur SC Berlikum

20 september 16:30  Via deze weg willen wij alle leden, supporters, sponsoren en betrokkenen van SC Berlikum informeren over de kandidaten voor het nieuwe bestuur. Vanuit het vorige bestuur zijn Janke Papma, Tjitte Dijkstra en Jacob Dirk Tuinenga momenteel nog actief, al is Janke Papma tijdens de komende Algemene Ledenvergadering niet herkiesbaar. Kandidaten om toe treden tot het nieuwe bestuur zijn Jolanda Jager, Wytze Wassenaar, Marten Jelle de Vries, Dirk Lammert van Assen, Frank Stoelwinder en Bart van Zeijl. meer »

504x gelezen

SC Berlikum beleeft slechte generale voor start reguliere competitie

18 september 22:15  Na de nipte nederlaag op bezoek bij VV Ouwe Syl (2-1) en de minieme zege op eigen veld tegen VV Beetgum (4-3) lag er voor SC Berlikum gisteren slechts nog een theoretische kans in het verschiet met het oog op plaatsing voor de knock-outfase van het bekertoernooi. Hiervoor diende de formatie van trainer Wibo de Brouwer in eerste instantie ten koste van VV Foarut met ruime cijfers te zegevieren en moesten zij tegelijkertijd stiekem hopen op een misstap van Ouwe Syl bij en tegen Beetgum. De oranjehemden beleefden op het eigen Sportcomplex De Koekoek tegen de bezoekers uit Menaldum echter een complete offday en gingen met 0-3 ten onder. Bovendien wist Ouwe Syl op relatief eenvoudige wijze haar duel ook met 0-3 te winnen, waardoor de club van ’t Bildt verder mag in het toernooi.meer »

248x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!