Home

Voorlopige eerste en tweede selectie SC Berlikum seizoen 2022/2023

25 juni 10:45  De zomerstop is momenteel in volle gang, maar binnen de heren seniorentak wordt er achter de schermen al enige tijd hard gewerkt aan de voorbereidingen op het seizoen 2022/2023. De technische commissie van SC Berlikum is dan ook verheugd dat het na overleg met trainers en begeleiding geheel in de lijn der traditie ook dit jaar eind juni de voorlopige eerste en tweede selectie voor het komende voetbaljaar kan presenteren. Beide voorlopige selecties zijn hieronder te vinden.meer »

436x gelezen

SC Berlikum Nieuwsupdate (juni 2022)

21 juni 15:45  We zitten zo’n beetje rond de langste dag van het jaar. Het competitievoetbal is afgelopen weekend met de finales van de diverse nacompetities tot een einde gekomen. Hierbij was SC Berlikum helaas niet vertegenwoordigd, maar toch kunnen wij met veel voldoening terugkijken op de prestaties van het afgelopen jaar. Zowel bij de heren, dames al de jeugd is er naar behoren gepresteerd. Een verdienste van ons allen! In deze nieuwsupdate nog een aantal belangrijke zaken (waaronder het Hemelvaarttoernooi) die zeker nog even de aandacht verdienen.meer »

184x gelezen

Een terugblik op De Nationale Voetbaldag bij SC Berlikum (11 juni)

19 juni 10:00  Op zaterdag 11 juni werd het voetbalseizoen 2021/2022 voor de jongste jeugdleden weer afgesloten met De Nationale Voetbaldag. Onder werkelijk prachtige weersomstandigheden werd door de jeugd (7 tot en met 12 jaar, lid of geen lid van SC Berlikum) ’s middags een gevarieerd programma afgewerkt, waarbij de bal uiteraard centraal stond! We mochten uiteindelijk circa honderd kinderen verwelkomen op deze dag.meer »

109x gelezen

Zaterdag 2 juli SC Berlikum Jubileum Loop

17 juni 16:15  Als onderdeel van de SC Berlikum Familiedag op zaterdag 2 juli (dit vanwege het vijftigjarige bestaan van onze vereniging) wordt er voor de jeugdleden tot en met de JO15-1 in samenwerking met Team Eijzenga de SC Berlikum Jubileum Loop georganiseerd. Een obstacle run, welke zal starten bij Team Eijzenga op It Koartlan 6.meer »

67x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!