Home - SC Berlikum

Home

SC Berlikum in tweede bedrijf ten onder tegen VV Sneek Wit Zwart

26 november 22:15  Met vier punten uit de duels tegen achtereenvolgens VV Dronrijp (2-0) en SC Leovardia (1-1) mocht SC Berlikum afgelopen zaterdag de degens kruisen met de ploeg die in de eerste acht speelrondes in de 2e Klasse K nog niet verloor: VV Sneek Wit Zwart (vier zeges en vier gelijke spelen). De Sneekers gelden als één van de ploegen die dit seizoen meedoet om de hoogste plekken op de ranglijst, maar moesten exact een week voor de ontmoeting toekijken hoe de eerste periodetitel naar Zeerobben ging als gevolg van een remise tegen FVC (2-2). Berlikum daarentegen hoopte opnieuw een resultaat te bewerkstellingen en daarmee de goede reeks door te trekken, maar moest uiteindelijk toezien hoe Sneek Wit Zwart in de tweede helft het veldoverwicht in doelpunten wist om te zetten en drie keer het net wist te laten bollen (0-3).meer »

413x gelezen

Balsponsor in the Spotlight: AutoFirst Aart Terpstra

25 november 11:45  Waar de jongste leden van onze vereniging vandaag de intrede van Sinterklaas in ons dorp bijwonen, staat er voor SC Berlikum 1 opnieuw een mooi affiche te wachten in de 2e Klasse K. Ons vlaggenschip neemt het op tegen VV Sneek Wit Zwart 1. SC Berlikum speelde vorige week verdienstelijk gelijk in het uitduel tegen SC Leovardia 1. In de laatste duels zijn er door de Berltsumers vier punten gepakt en dit vertrouwen wordt hopelijk meegenomen richting het treffen met de Sneekers, die het vierde stek bezitten.meer »

94x gelezen

Vrijdagochtendploeg in het nieuw gestoken dankzij Bureau Schmidt!

24 november 16:30  Ze zorgen er sinds jaar en dag voor dat Sportcomplex De Koekoek er iedere zaterdag weer picobello bij ligt en alle wedstrijden onder de best mogelijke omstandigheden worden gespeeld: de vrijwilligers van de Vrijdagochtendploeg (Freedtemoarnploech) van SC Berlikum. Als dank daarvoor zijn door Bureau Schmidt fraaie werkjassen beschikbaar gesteld aan de heren.meer »

392x gelezen

Selecties SC Berlikum 1, 2 en 3 en ST BMJ VR1, VR2 en VR30+ komend speelweekend

23 november 12:30  De mooiste dag van de week staat weer voor de deur en daarop mogen SC Berlikum 1, 2, 3, BMJ VR1 en VR2 allen wederom hun kunsten vertonen. SCB 1 en 2 treffen op De Koekoek ditmaal VV Sneek Wit Zwart 1 en Harkemase Boys 3, SCB 3 gaat op bezoek bij MKV'29 4, BMJ VR1 kruist in Stiens de degens met VR2 van de plaatselijke SC en BMJ VR2 neemt het in Minnertsga op tegen SV Mulier VR1. Vanavond is het echter allereerst weer de beurt aan BMJ VR30+, dat bij VV Nicator in Leeuwarden in actie komt. Het duel van SCB 18+ bij en tegen Harkemase Boys 18+ is uitgesteld. De selecties van de zes teams zijn hieronder te vinden.meer »

313x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!