Home

Vrijwilliger in de Spotlight: Hein Joostema (Jeugd Bestuur/Technische Commissie)

22 juli 18:15  Binnen onze mooie vereniging mogen we bijna iedere dag rekenen op de steun van vele enthousiaste en gepassioneerde vrijwilligers. Iets waar we natuurlijk ontzettend dankbaar voor zijn, want zonder hun inzet zou SC Berlikum geen bestaansrecht hebben. In de nieuwe rubriek ‘Vrijwilliger in de Spotlight’ maken we maandelijks kennis met één van hen en komen we te weten wat hem of haar beweegt om actief te zijn als vrijwilliger. Tijdens de tweede editie komt Hein Joostema, bevlogen lid van het Jeugd Bestuur en de Technische Commissie en aftredend Hoofd Jeugdopleiding, aan het woord. meer »

214x gelezen

Programma voorbereiding selectie SC Berlikum 1/2 seizoen 2021-2022

14 juli 19:00  Voor de heren-selectieteams van SC Berlikum (1 en 2) begint op maandag 2 augustus de voorbereiding op het seizoen 2021-2022 met de eerste training. Door de beide trainers, Wibo de Brouwer en Gerd Hoekstra, en de overige stafleden is een gevarieerd en uitdagend programma in elkaar gezet met diverse oefenwedstrijden.meer »

302x gelezen

Niet-leden opgelet: sluit je in juli aan bij SC Berlikum en ontvang een bal cadeau!

8 juli 14:00  Dit is een oproep voor alle jonge voetbaltalenten uit Berlikum, Wier en Ried en verdere omliggende dorpen die nog geen lid zijn van SC Berlikum. Meld je in de maand juli aan bij onze vereniging en ontvang een gratis bal cadeau, zodat je thuis of op vakantie alvast kunt beginnen met trainen!meer »

139x gelezen

Voorlopige selecties samenwerking BMJ seizoen 2021-2022

7 juli 13:00  Ook in het seizoen 2021-2022 gaat de samenwerking tussen SC Berlikum, VV Minnertsga en VV Sint Jacob op het gebied van dames- en meisjesvoetbal verder. Hieronder zijn de voorlopige indelingen van de drie selecties (inclusief begeleiding) die dit seizoen onder deze samenwerking vallen te vinden.meer »

450x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!