Vrijwilligersbeleid - SC Berlikum

Vrijwilligersbeleid

Op de ledenvergadering tijdens het seizoen 2016/2017 is er uitvoerig gesproken over vrijwilligers, contributie en dat voetbal als sport zich kenmerkt als een betaalbare hobby waar een ieder kind zich kan uitleven. Onder enthousiaste begeleiding van vele trainers en bezielende leiders wordt op basis van vrijwilligheid de charme van voetbal gewaarborgd.

Hier is dan ook de roep naar de ouders. Veel ouders geven aan wel wat voor de club te willen doen, maar zeggen nooit concreet gevraagd te worden. Sterker nog, velen geven aan dat het vanzelfsprekend is, dat een ieder iets doet voor de vereniging.

Daarom willen we jullie als ouder(s) van een spelend jeugdlid vragen ook een steentje bij te dragen. Dit kan divers zijn. Jullie ontvangen van de leiders waar jullie zoon of dochter in het team zit een formulier. Hierin kunnen jullie aangeven wat jullie willen doen. Natuurlijk zijn nieuwe ideeën ook welkom. Willen jullie deze formulieren invullen en teruggeven aan de leider?

We moeten er toch niet aan denken dat we steeds vaker betaalde krachten moeten inhuren. Dit zal een de contributie onnodig laten stijgen en dit vinden we als vereniging niet wenselijk. Kortom, vul het formulier in, lever het in bij de leider en ga samen met ons aan de slag!

Klik HIER voor het vrijwilligersformulier

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!