Contributie en Lidmaatschap - SC Berlikum

Contributie en Lidmaatschap

Wil je of wil jouw kind lid worden van SC Berlikum? Klik hier voor het aanmeldformulier en print het zelf uit of vraag een aanmeldingsformulier aan in de bestuurskamer van SC Berlikum. Heb je vragen? Neem dan contact op met de vereniging via info@scberlikum.nl.

Vul de tweede pagina volledig in en onderteken dit. Ben je ouder dan 16 jaar? Lever dan ook een kopie van een legitimatiebewijs in. Deze gegevens zijn nodig voor het opvoeren van het lidmaatschap in het programma van de KNVB. Lever het ingevulde aanmeldingsformulier, inclusief eventueel de kopie van het legitimatiebewijs, in bij de secretaris (contactgegevens, zie het menu 'organisatie' en dan het onderdeel 'bestuur').

Er hoeven alleen wedstrijdsokken á € 12,- van SC Berlikum te worden aangeschaft voor het spelen van wedstrijden. Deze zijn verkrijgbaar in de bestuurskamer. Eventueel kan er zelf een trainingspak van SC Berlikum worden aangeschaft via onze eigen webshop (zie de homepage).

Contributie
De contributie per seizoen bedraagt met ingang van 28 oktober 2022:

Categorie Leeftijd Contributiebedrag
Senioren (heren/dames) Vanaf 18 jaar, peildatum 1 januari € 202,-
Junioren Vanaf 12 jaar, peildatum 1 januari € 152,-
Pupillen Tot 12 jaar, peildatum 1 januari € 125,-
Niet-spelende leden N.v.t. € 40,-


De onderhoudskosten voor de kleding (alleen voor spelende leden) bedragen € 30,- per seizoen.

Er wordt onderscheid gemaakt tussen senioren (vanaf 18 jaar),  junioren (13 t/m 17 jaar) en pupillen (5 t/m 12 jaar). De peildatum voor deze leeftijden is 1 januari. Daarnaast is het mogelijk om lid te worden van SC Berlikum in de vorm van een niet-spelend lidmaatschap. Niet-spelende leden mogen deelnemen aan trainingen.

Indien uit één gezin twee of meer kinderen lid zijn van SC Berlikum, behoeft alleen voor de oudste twee kinderen contributie te worden betaald. Indien het hoofd van het gezin ook lid is van SC Berlikum, dan hoeft er alleen voor het hoofd en het oudste kind contributie betaald te worden. De regeling vervalt zodra de senioren-leeftijd bereikt wordt.

Incasso contributie
De contributie en de kledingkosten worden in vijf termijnen geïncasseerd. Indien een automatisch incasso niet mogelijk is, ontvangt u in november (na de algemene ledenvergadering) een factuur voor betaling van de totale contributie.

Termijn      Wanneer (indicatie)
1e termijn Na de Algemene Ledenvergadering (oktober/november)
2e termijn December
3e termijn Februari
4e termijn April
5e termijn (betreft onderhoudskosten kleding)  Mei 
Verrekening boetes/kaarten etc. Juni


Wijzigingen doorgeven
Ben je verhuisd? Wil je een ander bankrekeningnummer doorgeven? Of heb je een andere wijziging? Vul dan een aanmeldingsformulier in en plaats bovenaan de wijziging, bijvoorbeeld 'wijziging bankrekening'. Het is van belang dat het formulier wordt ondertekend. Verzoeken tot wijziging van gegevens die via de e-mail worden ontvangen, worden niet in behandeling genomen.

Beëindigen lidmaatschap
Het voetbalseizoen loopt van 1 juli t/m 30 juni. Afmeldingen voor het volgende seizoen dienen voor 1 juli schriftelijk of per mail te worden gericht aan de secretaris. Als datum van binnenkomst geldt het moment dat de opzegging in het bezit is van de secretaris. Wanneer de opzegging op of na 1 juli wordt gedaan, is men de gehele jaarcontributie verschuldigd!

Overschrijving naar een andere vereniging
Indien wordt besloten om te gaan spelen voor een andere vereniging dan dient het lid dit tijdig door te geven aan de secretaris van SC Berlikum.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!