Subsponsoren - SC Berlikum

Subsponsoren

Op dit moment zijn er drie bedrijven subsponsor binnen SC Berlikum, te weten Rietdekkersbedrijf Douwe Veenstra & Zn, Siegersma Gevelrenovatie en Sustainable Fuel Plant (SFP Group).  Alle drie de subsponsoren staan met hun logo op de tenues van het eerste elftal. Ook interesse om als subsponsor SC Berlikum te steunen? Neem dan gerust contact op met de sponsor commissie via sponsor@scberlikum.nl.

Rietdekkersbedrijf Douwe Veenstra & Zn.
Rietdekkersbedrijf Douwe Veenstra & Zn. is gevestigd in Stiens en Leeuwarden en is naast het rietdekken voor veel meer werkzaamheden inzetbaar. Van het herstellen van daken tot het onderhoud van uw tuin en het maken van uilenborden. Meer dan twintig jaar hebben de heren ervaring en dat betaald zich dan ook uit. Meer informatie over het aanbod aan werkzaamheden vind je hier: www.rietdekkersbedrijfdouweveenstra.nl.

Veenstra.png

Siegersma Gevelrenovatie
Siegersma Gevelrenovatie is gevestig in Berltsum en specialist op het gebied van gevelreiniging, -renovatie en -onderhoud. Met bijna twintig jaar ervaring, gedegen kennis maar bovenal liefde voor het vak, staat het bedrijf garant voor hoogwaardig kwaliteitswerk voor zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers. Meer informatie over het aanbod aan werkzaamheden vind je hier: www.siegersmagevelrenovatie.nl.

Siegersma_Gevelrenovatie.png

Sustainable Fuel Plant (SFP Group)
Sustainable Fuel Plant (SFP Group) is gevestigd in Harlingen en het Zeeuwse Westdorpe en heeft als missie het versnellen van de energietransitie door het opschalen van de productie van groengas. SFP ontwikkelt op diverse locaties installaties voor de productie van duurzame energie. Hiervoor is alle kennis, van initiële planning tot uiteindelijke exploitatie, aanwezig binnen de eigen organisatie. Meer informatie vind je hier: www.sfp-group.nl.

SFP_logo.png

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!