Subsponsoren

Op dit moment zijn er drie subsponsoren binnen SC Berlikum, te weten ESV Berlikum, Rietdekkersbedrijf Douwe Veenstra & Zn en Airpress Holland. De subsponsoren staan met hun logo op de wedstrijdbroeken- en shirts van het eerste elftal. Ook interesse om als subsponsor van SC Berlikum onze vereniging te steunen? Neem dan contact op met de Sponsor Commissie via sponsor@scberlikum.nl.

ESV Berlikum
ESV Berlikum is een bedrijf dat zich al 25 jaar lang specialiseert in alles wat met roestvrij staal te maken heeft. ESV Berlikum is werkzaam voor de verpakkingsmiddelen-, voedingsmiddelen- en in de megajachtbouwindustrie. Zij leveren alles van complete machines tot losse onderdelen. Meer informatie is te vinden op de website: www.esvberlikum.nl.Rietdekkersbedrijf Douwe Veenstra & Zn.
Rietdekkersbedrijf Douwe Veenstra & Zn. is gevestigd in Stiens en Leeuwarden en is naast het rietdekken voor veel meer werkzaamheden inzetbaar. Van het herstellen van daken tot het onderhoud van uw tuin en het maken van uilenborden. Reeds 20 jaar hebben de heren ervaring en dat betaald zich dan ook uit. Meer informatie over het aanbod aan werkzaamheden vind je hier: https://www.rietdekkersbedrijfdouweveenstra.nlAirpress Holland
Airpress Holland is gevestigd in zowel Leeuwarden als Nieuwegein. Airpress is een internationaal bedrijf dat zich voornamelijk specialiseert in compressoren, maar algemeen gesproken in persluchttechniek. Er zijn verschillende lijnen om op uitstekende wijze zowel de particulier als de grote industrieën te kunnen bedienen. Meer informatie over Airpress vind je op de website van het bedrijf: www.airpress.nl.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!