Sponsormogelijkheden

SC Berlikum heeft een grote groep sponsoren. Iedereen die lid is van een voetbalclub betaalt contributie. Belangrijk! Maar die inkomsten zijn niet genoeg. Daarom is sponsoring ook een grote inkomstenbron voor onze club. Bedrijven in een grote diversiteit zorgen er al jaren voor dat elke voetballer, van jong tot oud, de mogelijkheden krijgt om te voetballen.

Als Sponsor Commissie zetten we hier in het kort de mogelijkheden tot sponsoring van SC Berlikum neer. 

Kledingsponsoring
De naam van uw bedrijf met logo op de shirts die gedragen worden tijdens wedstrijden door een bepaald team of een hele leeftijdscategorie. Dus ook buiten Berlikum volop reclame. Eventueel uit te breidden via trainingspakken of voetbaltassen i.s.m. Muta Sport.

Samen Maakt Sterk
Uw bedrijf betaald een jaarlijkse bijdrage, welke wordt gebruikt om de voetballers in de kleren te steken. Als deelnemer aan SMS staat u vermeld op het SMS-bord bij de ingang van het voetbalveld en op de website.Kabelkrant
De gehele zaterdag draait er in de kantine een kabelkrant. Hierop worden uitslagen, programma's en competitiestanden getoond van alle teams van SC Berlikum. Tevens worden hierop mededelingen en foto's geplaatst en is er elke week een ander 'Team van de week'. Wilt u met uw advertentie of bedrijfslogo meedraaien? Dat kan! 


Wedstrijdsponsor
Bij elke thuiswedstrijd van het eerste elftal wordt een programmaboekje verstrekt. Uw bedrijf staat prominent vermeld als wedstrijdsponsor van de desbetreffende wedstrijd en wordt voorafgaand aan de wedstrijd ook omgeroepen. Daarnaast zult u ruim van tevoren op de website en social media kanalen van SC Berlikum worden aangekondigd bij de eerstvolgende thuiswedstrijd van SC Berlikum 1 als wedstrijdsponsor, inclusief een link naar uw website. Tevens bent u van harte welkom als wedstrijdsponsor om in de bestuurskamer een hapje en een drankje te komen nuttigen.

Reclamebord
Leuk dat uw bedrijf een bord met bedrijfsgegevens langs het veld heeft staan. Maak er een foto van en laat via de social-media ook zien dat je SC Berlikum een warm hart toedraagt! Ook via foto's die door SC Berlikum op Facebook geplaatst worden levert dit de nodige bekendheid op.

Banieren:
Het waait altijd in Berlikum. Een banier valt op! Elke dag voluit te zien langs het hoofdveld van SC Berlikum en goed zichtbaar vanaf het Dorpsplein. Tevens geldt het volgende als sponsor van SC Berlikum

  • Uw bedrijf wordt prominent vermeld op de site met doorlink mogelijkheid 
  • Uw bedrijf krijgt ook een vermelding op het grote advertentiebord in de kantine (behalve wedstrijdsponsoren)

Als Sponsor Commissie gaan we graag in overleg om tot overeenstemming te komen. Contact opnemen kan via de mail: sponsor@scberlikum.nl.

De Sponsor CommissieDelen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!