Sponsormogelijkheden

SC Berlikum heeft een grote groep sponsoren. Iedereen die lid is van een voetbalclub betaalt contributie. Belangrijk! Maar die inkomsten zijn niet genoeg. Daarom is sponsoring ook een grote inkomstenbron voor onze club. Bedrijven in een grote diversiteit zorgen er al jaren voor dat elke voetballer, van jong tot oud, de mogelijkheden krijgt om te voetballen.

Als sponsor commissie zetten we hier in het kort de mogelijkheden tot sponsoring van SC Berlikum neer. 

Kledingsponsoring
De naam van uw bedrijf met logo op de shirts die gedragen worden tijdens wedstrijden door een bepaald team of een hele leeftijdscategorie. Dus ook buiten Berlikum volop reclame. Eventueel uit te breiden via trainingspakken of voetbaltassen in samenwerkig met kledingleverancier Muta Sport.

Samen Maakt Sterk
Uw bedrijf betaald een jaarlijkse bijdrage, welke wordt gebruikt om de jeugdvoetballers in de kleren te steken. Als deelnemer aan Samen Maakt Sterk staat u vermeld op het SMS-bord bij de ingang van sportcomplex De Koekoek en op de website. Meer informatie over Samen Maakt Sterk.

Kabelkrant
De gehele zaterdag draait er op de tv in de kantine een kabelkrant. Hierop worden uitslagen, programma's en competitiestanden getoond van alle teams van SC Berlikum. Tevens worden hierop mededelingen en foto's geplaatst. Wilt u met uw advertentie of bedrijfslogo meedraaien? Dat kan! 

Balsponsor
Uw bedrijf staat prominent vermeld als balsponsor van de desbetreffende wedstrijd in het programmaboekje. Daarnaast zult u ruim van tevoren op de website en social media kanalen van SC Berlikum worden aangekondigd bij de volgende thuiswedstrijd van SC Berlikum 1 als balponsor. Tevens bent u van harte welkom als balsponsor om in de bestuurskamer een hapje en een drankje te komen nuttigen. Meer informatie over balsponsoring.

Reclamebord
Leuk dat uw bedrijf een bord met bedrijfsgegevens langs het veld heeft staan. Maak er een foto van en laat via social media zien dat u SC Berlikum een warm hart toedraagt! Ook via foto's die door SC Berlikum op Facebook worden gepubliceerd levert dit de nodige naamsbekendheid op.

Banieren
Het waait altijd in Berlikum en een banier valt op! Elke dag voluit te zien langs het hoofdveld van SC Berlikum en goed zichtbaar vanaf het dorpsplein. 

Als sponsor commissie gaan we graag in overleg om tot overeenstemming te komen. Contact opnemen kan via de mail: sponsor@scberlikum.nl.


Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!