Facebook Toestaan Niet toestaan

Zaalmixtoernooi op 30 december

28 december 2017 17:30

Vanaf 16:00 uur wordt er gestreden in twee poules! Het toernooi is natuurlijk ook voor publiek toegankelijk! Kom ook even langs in Stiens!

Update: Na een geslaagde middag en avond nog even een korte terugblik. In Poule A streden vier teams om de wisselbeker. Dit maal waren het de heren en dames van FC Apenmeeuw die er met de beker vandoor gingen door alledrie de wedstrijden te winnen. In Poule B won Oaneskroegje enigszins verrassend de wisselbeker. Zij hadden aan 10 punten voldoende. Wij als organisatie kunnen terugkijken op een geslaagd toernooi, bedankt voor de deelname allemaal en tot volgend jaar! Tevens willen wij bij deze Sans Souci/Cafe De Poarte bedanken voor de sponsoring! We hebben het na afloop nog uitvoerig over de technische hoogstandjes, foeilelijke doelpunten en memorabele momenten gehad onder het genot van een hapje en een drankje. Tot volgend jaar!!

Komende zaterdag is het zover, dan zullen er negen teams in actie komen op het SCB Zaalmixtoernooi. Dit toernooi wordt voor het tweede achtereenvolgende jaar georganiseerd in Stiens. In twee poules wordt er gestreden om de wisselbekers, maar dat is niet het enige dat deze avond kan worden gewonnen!

Vanaf 16:00 uur zullen de wedstrijden gespeeld worden tot 18:30 uur. Vervolgens verzoeken wij alle deelnemers om ook naar Cafe De Poarte af te reizen in Berltsum. Aldaar zal de prijsuitreiking plaatsvinden vanaf 20:00 uur. Naast het uitreiken van de wisselbekers zal ook hier nog een team in de prijzen vallen d.m.v. een loting. Hiervoor dien je in ieder geval met meer dan de helft van je teamgenoten aanwezig te zijn in de kroeg. Vervolgens kunnen we muzikaal nog genieten van Lytse Hille en De Suskes in Sans Souci, oftewel voldoende reden om even te blijven hangen na afloop!

Tijdens het toernooi dient er continu minimaal 1 dame in het veld te staan en hebben we voor Poule A twee scheidsrechters gevonden, bedankt Sietze Bauke en Willem. In Poule B zijn spelers van de teams aangewezen en we gaan er vanuit dat zij best even een wedstrijdje willen fluiten. De wedstrijdleiding is in handen van Jacob Dirk Tuinenga (Poule A) en Bart van Zeijl (Poule B), hier kan vooraf het inleggeld a 30 euro per team ook worden ingeleverd. Bij eventuele gelijke stand bepaald het onderlinge resultaat voor doelsaldo en voor het aantal gemaakte doelpunten.

In Poule A wordt tweemaal 10 minuten gespeeld en gewisseld van helft, tussen de wedstrijden is 4 minuten rust. Dit aangezien er soms teams twee wedstrijden na elkaar moeten spelen. In Poule B wordt steeds 15 minuten per wedstrijd gespeeld.

We maken er een mooie afsluiter van 2017 van!