SponsorGoals

Iedereen doet wel eens een aankoop online, maar wist je dat je vanaf nu hiermee ook SC Berlikum kunt sponsoren?! In samenwerking met SponsorGoals kun je vanaf heden je aankopen doen bij bijna alle grote webwinkels van Nederland en onze vereniging helpen. Je betaalt hierbij niets extras, maar er gaat wel een percentage (1 tot 15%) van het bedrag naar SCB! Het gespaarde bedrag wordt ingezet voor een spaardoel en dat is momenteel de eindejaarsactiviteit voor de jeugdafdeling.

Kortom: als jij een nieuwe laptop wil kopen bij Coolblue, je eten wil bestellen via Thuisbezorgd.nl of je vakantie wil boeken via TUI, dan kun je dit vanaf heden doen via de vereniging. Door hier te klikken kun je mee helpen sparen en zien in hoeverre het huidige spaardoel is bereikt.

Download de SponsorGoals-app voor op je telefoon
De SponsorGoals-app is te downloaden in de Apple Store als de Google Play Store. Wil je iets bestellen? Ga dan eerst naar de app van SponsorGoals, klik daar op de link van bijvoorbeeld CoolBlue of ThuisBezrogd.nl en koop daarna wat je maar wilt.
 
Maak het sponsoren nog eenvoudiger in Google Chrome
Heb jij Google Chrome op jouw computer als browser? Voeg dan de SponsorGoals extensie toe aan jouw Chrome. Wanneer je iets koopt bij één van de 2.100 webwinkels die zijn aangesloten bij SponsorGoals, sponsor je automatisch je vereniging. Handig want dan kan je het nooit vergeten! Klik hier.
 
Heb jij nog geen Chrome maar wil jij wel de extensie op jouw computer. Download dan gratis Google Chrome via deze link: www.google.com/chrome.
 
Namens SC Berlikum, ontzettend bedankt voor het meesparen!
 

Bekijk onze pagina bij SponsorGoals.nl

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!