Samen Maakt Sterk

Sinds het seizoen 2014/2015 speelt een groot aantal teams van SC Berlikum in nieuwe tenues. Op deze tenues komt duidelijk het Samen Maakt Sterk-logo naar voren. De Sponsorgroep Samen Maakt Sterk is in het leven geroepen door de sponsor commissie, aangezien het animo voor het sponsoren van een elftal via shirts afnam. Diverse teams speelden hierdoor in verouderde shirts met oude sponsoren.

Om te voorkomen dat teams van SC Berlikum in verouderde tenues bleven spelen, is besloten over te gaan op vernieuwing. Hierbij maakt men gebruik van een unieke samenwerking tussen diverse sponsoren. Via een sponsorgroep kunnen sponsoren zich aanmelden om te participeren in de sponsoring van tenues voor een groot aantal teams van SC Berlikum. In ruil voor de sponsoring worden deze sponsoren vermeld op de website en op het bord naast de ingang richting de velden. Hierop staan alle sponsoren die onderdeel zijn van de Sponsorgroep Samen Maakt Sterk vermeld.

Wilt u met uw bedrijf participeren in deze Sponsorgroep? Neem dan contact op met de sponnsor commissie via: sponsor@scberlikum.nl.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!