Hé jij daar: kom jij de jongste jeugdteams van SC Berlikum versterken?!

22 september 2021 16:15


Ben jij in de leeftijd van 5 tot en met 8 jaar en woonachtig in Berltsum of directe omgeving? En wil jij graag kennismaken met de mooiste sport die er is en de volgende Frenkie de Jong of Lieke Martens worden? Dan zijn wij op zoek naar jou! Kom samen met je vriendjes en vriendinnetjes dit seizoen schitteren en plezier maken op de velden van SC Berlikum!

SC Berlikum is een actieve en gezellige vereniging met ongeveer driehonderd spelende leden, verdeeld over 21 teams. Binnen onze jeugdopleiding hebben we welgeteld twaalf teams en met name voor de jongste twee teams (de JO8 en de JO7) zijn we nog op zoek naar voetbaltalenten die zich bij deze teams willen aansluiten. Daarom is het mogelijk om deel te nemen aan een proeftraining. De twee teams trainen op de woensdagmiddag van 17.15 tot 18.00 uur . Overigens is het ook mogelijk om op proef mee te trainen met één van de oudere teams van onze vereniging.

Zien we jouw binnenkort schitteren bij SC Berlikum?
Deelname aan een proeftraining is altijd mogelijk en uiteraard te allen tijde geheel kosteloos. Opgave van tevoren is wel verplicht en dit kan bij Hein Joostema middels een appje op belletje naar 06-27352968‬. Vragen? Stel deze gerust ook aan Hein.

We zien je graag snel in het oranje-wit op de velden van SC Berlikum!
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!