Vrijwilliger in de Spotlight: Kobus van Schepen (schilderwerk kantine)

8 september 2021 16:45


Binnen onze mooie vereniging mogen we bijna iedere dag rekenen op de steun van vele enthousiaste en gepassioneerde vrijwilligers. Iets waar we natuurlijk ontzettend dankbaar voor zijn, want zonder hun inzet zou SC Berlikum geen bestaansrecht hebben. In de rubriek ‘Vrijwilliger in de Spotlight’ maken we maandelijks kennis met één van hen en komen we te weten wat hem of haar beweegt om actief te zijn als vrijwilliger. Tijdens de derde editie komt Kobus van Schepen aan het woord. Onder de bezielende leiding van Kobus heeft een groepje vrijwilligers in de afgelopen weken en maanden samen de kantine schildertechnisch flink onder handen genomen. Het eindresultaat is inmiddels te bewonderen op De Koekoek!

Kun je wat vertellen over het werk dat je de afgelopen periode hebt verzet binnen SC Berlikum?
"We hebben gedurende meerdere zaterdagochtenden in de afgelopen weken en maanden de kantine en de kleedkamers van buitenom geschilderd. Dit project is op een paar heel kleine openstaande klusjes momenteel zo goed als afgerond. Ook het binnenwerk van de kantine hebben we opgeknapt, zodat de kantine weer klaar is voor het nieuwe seizoen en de seizoenen die daarop volgen."

Je bent niet de enige die deze klus heeft uitgevoerd? Wie waren hier nog meer bij betrokken?
"Dat klopt, want zo'n grote klus kan ik niet in m'n eentje uitvoeren. Lammert van Schepen, Wytze Wassenaar, Jaap Plekkringa, Frederik van der Meij, Jisse Kemper, Ruben Eijzenga en René van der Graaf hebben ook een flinke bijdrage geleverd aan het verzette werk."

Wat is de reden dat jij je op vrijwillige basis inzet voor SC Berlikum?
"SC Berlikum zo nu en dan helpen op het gebied van onderhoud scheelt behoorlijk in kosten. Door op deze kosten te besparen kan het geld weer ergens anders worden ingezet en zo kan de club ook groter worden."

Wat is volgens jou het belang van vrijwilligers binnen SC Berlikum?
"Van heel groot belang! Iedere vrijwilliger die zich inzet voor de club is goud waard en daarmee kan de club blijven bestaan."

Kobus en alle andere vrijwilligers, namens geheel SC Berlikum: bedankt voor jouw en jullie tomeloze inzet voor de vereniging! 


SC Berlikum kan ook jouw hulp als vrijwilliger goed gebruiken!

Met het oog op het lopende seizoen is SC Berlikum nog op zoek naar een aantal personen die het leuk vinden om op vaste of periodieke basis de handen uit de mouwen te steken als vrijwilliger. Denk hierbij aan het plaatsnemen in één van de commissies tot het draaien van een bardienst één tot twee keer per seizoenshelft. Benieuwd welke functies er allemaal zijn of heb je interesse om een functie te bekleden dit seizoen? Schroom dan niet en neem contact op met Jacob Dirk Tuinenga (06-51991932)!

Gezien de urgentie is er vanuit de vereniging in de afgelopen weken en maanden een belactie gehouden met als doel om nieuwe vrijwilligers te vinden voor het huidige voetbaljaar.  Daardoor zijn er ontzettend veel nieuwe vrijwilligers bijgekomen binnen SC Berlikum, waarvoor onze grote dank! Mocht je niet benaderd zijn, maar lijkt het jou ook leuk om je op vrijwillige basis in te zetten voor de vereniging? Ook dan is een telefoontje naar de bovenstaande persoon (Jacob Dirk Tuinenga) altijd mogelijk.

Samen Maakt Sterk, want samen zijn wij SC Berlikum!

215588664_3799355560169959_5527523178365736737_n.jpg

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!