Timo Tuinenga vanaf dit seizoen Hoofd Jeugdopleiding SC Berlikum

1 september 2021 10:00


De jeugdopleiding van SC Berlikum heeft sinds dit seizoen een nieuwe Hoofd Jeugdopleiding (HJO), namelijk Timo Tuinenga. Timo neemt daarmee het stokje over van Hein Joostema, die de afgelopen drie seizoenen deze functie heeft vervuld.

Binnen SC Berlikum is Timo (19) zeker geen onbekende. Zo speelt hij al vele jaren in het oranje-wit en sinds twee seizoenen is hij volwaardig lid van de eerste selectie van onze vereniging. Daarnaast is Timo momenteel vierderjaars student aan het CIOS in Heerenveen/Leeuwarden.

Hein Joostema (21) neemt op zijn beurt afscheid van de functie van Hoofd Jeugdopleiding. Het goede nieuws daarbij is dat Hein zijn kwaliteiten wel behouden blijven voor SC Berlikum. Hij zal dit seizoen namelijk actief blijven binnen de technische commissie én het jeugd bestuur. 

Tot slot wensen we namens de gehele vereniging Timo veel succes en plezier binnen zijn nieuwe functie. Daarnaast bedanken we Hein voor het vervullen van de functie van Hoofd Jeugdopleiding binnen SC Berlikum in de afgelopen drie seizoenen.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!